Кандидатурата на Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20

...
Кандидатурата на Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20
Коментари Харесай

Политологът Георги Проданов: Борисов е на принципа без мен и потоп

Кандидатурата на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова е партийна, не експертна, макар сполучливата ѝ активност като еврокомисар. Това означава опция за надзор на Борисов върху властта, върху вероятно бъдещо държавно управление.

Това разяснява пред БНР политологът Георги Проданов.

За Проданов лансираното от през вчерашния ден име на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова е " следващият опит да бъде вкаран в българската политика човек, който има експертен капацитет и се е потвърдил в друга сфера ".

" Подтекстът е, че при Борисов нищо не се е трансформирало. С сходен разказ беше изведен и проф. Габровски. Това е продължение на говоренето на – без наш министър председател не може да има държавно управление, и политизиране на диалога, който досега вървеше ", акцентира той.

Рискуваме да бъде повторено нещо от вида на " тройната коалиция ", означи още в разбора си политологът по отношение на някои от разновидностите за образуване на кабинет, само че изрази песимизъм, че ще има постоянно държавно управление.

Проданов не вижда смяна в посланията на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ПП-ДБ.

" За мен няма сериозна смяна в посока на общо държавно управление. Което пък освобождава ръцете на Борисов да премине към проект Б. Ключовото е това – Борисов е на правилото " без мен и потоп ". Или ще има държавно управление, в което управлява властта, или няма да има никакво. "

Математически е нужна, с цел да се премине бариерата от 121 гласа, а стратегически за тях е значимо да влязат с някакво пояснение във властта, което да удължи съществуването на тази партия над 4%, уточни Георги Проданов.

Президентът Радев е посочил, че умее да бави даването на мандатите. Датата 15 май за връчването на първия мандат дава късмет на протичащите на приливи и отливи договаряния да бъде формирано държавно управление, сподели още Проданов.

" Доколко обаче това е реалистично, всички сме скептични. "

Ние сме заложници на политическото си минало, заключи обстановката политологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР